fr  | nl

 

Waarom kiezen voor Socomec ?

Met meer dan 90 jaar ervaring biedt SOCOMEC u een geheel van toestellen en componenten voor het bouwen van een complete bescherming op basis van zekeringen. Onze samenwerking kan nog andere voordelen opleveren:

picto_349_a_50-50.jpg Een beschikbaar commercieel netwerk

Onze mensen hebben hun reputatie gebouwd op hun beschikbaarheid, hun aangepaste capaciteiten en hun luisterend oor.

picto_351_a_50-50.jpg Een uitgebreid gamma

Wat ook uw sector is van activiteit (industrie, data center, solar, enz...), het antwoord voor uw noden van electronische beveiliging is te vinden in deze productpagina's.

 

picto_350_a_50-50.jpg Kwaliteitsvolle producten

SOCOMEC geniet de erkenning van zijn klanten voor de betrouwbaarheid van zijn oplosssingen met zekeringen.

picto_352_a_50-50.jpg Oplossingen op maat

Uw vereisten staan niet in een standaard oplossing ? Als gespecialiseerde fabrikant kunnen wij onze producten aanpassen aan uw specifieke noden. Aarzel niet ons te contacteren voor het geheel te bestuderen. Uw gewoonlijke contactpersoon zal u graag verder helpen.

 • Waarom kiezen voor een zekeringsbeveiliging?

  • Oplossingen met zekeringen: onmiskenbare voordelen

  • Sinds het begin heeft onze onderneming de zekeringsbeveiliging verdedigd voor het beschermen van personen en goederen. In veel industriële toepassingen, biedt de bescherming met een zekering onmiskenbare voordelen vergeleken met een vermogenschakelaar. De zekerings-schakelaar garandeert een onderbreking en een betrouwbare bescherming van de vermogensverdeling tot de motorbeveiliging.Herinnering van de voornaamste voordelen :

  • fuser_489_c_fr_100-90.jpgEen sterke beperking van de kortsluitstroom

   De thermische en mechanische effecten opgewekt tijdens een kortsluiting kunnen aanzienlijk zijn. De snelheid van uitschakeling door een zekering heeft een grotere beperking van de kortsluitstroom dan door gebruik van de technologie van de vermogenschakelaar

  • fuser_493_c_fr_100-90.jpgEen vereenvoudigde selectiviteit

   Zekeringen laten een totale selectiviteit toe ongeacht het niveau van kortsluiting. Dit is verzekerd van zodra de verhouding van het kaliber minimum factor 1.6 is tussen de opwaartse en de afwaartse zekering.
   Dit kenmerk verzekert een perfecte continuïteit van de geleverde energie.

  • Een hoog onderbrekingsvermogen

   Zekeringen hebben een onderbrekingsvermogen van 100 kA (zelfs meer) ; het is dus niet nodig zich zorgen te maken over de korsluitstroom om een product te kiezen met de goede kenmerken.

  • De onderbreking ingesloten

   Bij een kortsluiting wordt de opgewekte energie geabsorbeerd door het siliciumdioxide en blijft besloten in de zekering waardoor de voortzetting van de boog of gloeiende projectielen vermeden wordt.

  • Een dubbele onderbreking

   De schakelaar-scheiders garanderen een onderbreking opwaarts en afwaarts van de zekering waardoor deze in alle veiligheid kan vervangen worden.

                                                                                                                                                                                                              

 • Ontdek ons gamma zekeringsbeveiliging