Als toonaangevende fabrikant van schakel- en omschakelingsproducten biedt Socomec ook oplossingen voor beveiliging met zekeringen en elektronische beveiliging en isolatiecontrole.

Profiteer van de deskundigheid van een leidende producent voor: beveiligde, hoogwaardige energiecontinuïteit, bescherming van personeel en middelen en optimale elektrische netwerken. Wij bieden standaard of op maat gemaakte oplossingen en gespecialiseerde diensten aan die afgestemd worden op al uw toepassingen.

Schakeling en beveiliging van elektrische installaties

Schakelsystemen bestaan uit apparaten die essentieel zijn voor elektrische installaties. Ze worden geïnstalleerd op alle niveaus van het distributiecircuit en hun functie is het beveiligen en isoleren van onderdelen van het netwerk of van de elektrische apparatuur. Onze oplossingen zijn ideaal voor allerlei soorten toepassingen, van elektrische distributie in de industrie- of dienstensector tot de productie van PV-energie.

Ons assortiment is een van de grootst beschikbare op de markt: van 16 tot 5000 A, zichtbare scheiding, handmatig, gemotoriseerd of met uitschakelfunctie, open gemonteerd of in behuizingen, en volledig conform de internationale normen als IEC, UL of CCC.

Continuïteit van voeding en elektrische distributie

Of het nu gaat om de industrie, de gezondheidszorg, dienstverlening of IT, de beschikbaarheid van elektrische energie is een kritieke factor.

Als specialisten in voedingsomschakeling biedt Socomec een compleet en innovatief assortiment handmatige, gemotoriseerde / externe (RTSE) of automatische (ATSE) omschakelingstoepassingen, evenals complete oplossingen zoals onze ATS bypass. Deze voedingsomschakelingssystemen, verkrijgbaar in modulaire of industriële uitvoeringen van 25 tot 3200 A, zijn perfect aangepast voor vermogensoverdracht tussen twee circuits of tussen een netwerk en een gen-set.

Voor geoptimaliseerde continuïteit en levensduur van uw installatie biedt de DIRIS A80 isolatiebewaking en controle voor het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden.

Bescherming van installaties, apparatuur en mensen

De consequenties van een elektrische storing kunnen ernstig zijn en negatieve gevolgen hebben voor bedrijven, in welke sector dan ook. Daarom beschermen oplossingen van Socomec mensen en apparatuur in alle soorten neutrale systeemnetwerken: IT, TT, TN.

Wij staan ter beschikking voor hulp en begeleiding in het kiezen van de juiste oplossingen voor uw vereisten op het gebied van differentiaalbeveiliging, beveiliging tegen overstroom of overspanning en isolatiebewaking.

Bovendien hebben we een zeer groot aanbod aan op zekeringen gebaseerde beveiligingsoplossingen, een betrouwbare en beproefde technologie die onmiskenbare voordelen biedt boven vermogensschakelaars in allerlei gebruiksomstandigheden.

Ontdek onze expertises

Energieconversie
Een UPS-oplossing voor elke behoefte
Vermogensbewaking
De meettoestellen van morgen zijn hier vandaag.
Onderhoud en professionele diensten
50 jaar ervaring in zorg voor kritieke stroomvoorziening