fr  | nl

Rennes University Hospital

Loïc BARDOU, Maintenance Manager voor het Rennes University Hospital, legt uit waarom hij kiest voor Socomec

 

Het Rennes University Hospital heeft elf radiologieruimten voor standaardprocedures en vijf radiologieruimten in het cardiologie- en pneumologiecentrum. Die kamers zijn uitgerust met geavanceerde medische beeldvorming en met uitrusting voor chirurgische ondersteuning, en die geen enkele stroomuitval tolereren, hoe kort die ook duurt.

 

testimonial-rennes-university-hospital_pic.jpg

In 2009 wilden we de stroomtoevoer naar de elektromechanische apparatuur beveiligen met een oplossing die het beste technische en economische compromis bood. Die elektromechanische apparatuur is 4 miljoen euro waard en wordt in vijf van onze procedurele radiologieruimten gebruikt.
Met Socomec kozen we voor een 300 kVA DELPHYS MX UPS, om die beschermende oplossing voor die vijf ruimten samen te voegen. Door een vliegwiel met de batterijen te combineren, konden we ook de piekstromen absorberen die vaak optreden als uitrusting voor medische beeldvorming wordt gebruikt.

Zo'n configuratie helpt ook om voortijdige veroudering van de batterijen te vermijden. En natuurlijk wordt onze investering geoptimaliseerd door maar één uitrusting nodig te hebben om de vijf ruimten te bevoorraden. De combinatie van het vliegwiel met de batterijen helpt ons ook om de kosten voor onderhoud en gebruik laag te houden.

 

Toen het tijd was om de definitieve selectie te maken, kozen we het aanbod van Socomec wegens hun expertise voor engineering, advies, ondersteuning en begeleiding bij het implementeren van zo'n innovatief en strategisch project voor de radiologische faciliteiten van het ziekenhuis.

 

> Ontdek hoe Socomec u kan helpen om de prestaties van uw medische faciliteiten te garanderen.