fr  | nl

Sarreguemines Hospital

Jean-Marie BICHLER, Head Hospital Engineer van het Sarreguemines Hospital, legt uit waarom hij kiest voor Socomec

 

Het Sarreguemines hospital (268 bedden) heeft uitgebreide mogelijkheden voor klinische diensten. De technische faciliteiten van het ziekenhuis omvatten een operatie-eenheid, een eenheid voor verloskunde en een ruimte voorbehouden voor medische beeldvorming. De operatiezalen moeten 24 uur per dag operationeel zijn. De rol van het medische personeel is om de juiste verzorging aan de patiënten te geven. Het is onze opdracht om elektrische faciliteiten te leveren die moeten werken.

 

testimonial-sarreguemines-hospital_pic.jpgWe moeten de stroomtoevoer naar de acht operatiezalen garanderen. De technische oplossing moet de maximale beschikbaarheid van stroom aan die zalen geven. De engineering consultants besloten om een aparte stroomtoevoer voor elke zaal te installeren.

Er werd voor Socomec gekozen om elke operatiezaal uit te rusten met een verdeelkast voor medische IT, waaronder een omschakelaar op het niveau van de binnenkomst in de sectie, een modulair UPS, een IMD en een medische IT-transformator.

De producten geïntegreerd in die kast zijn robuust en betrouwbaar.

 

Onderhoudsprocedures die worden uitgevoerd in een van de operatiezalen, compromitteren de beschikbaarheid van de andere zalen niet. We hebben vertrouwen in die oplossing.

 

> Ontdek hoe Socomec u kan helpen om de prestaties van uw medische faciliteiten te garanderen.