fr  | nl

The world is speeding up, get onboard with Socomec

Het DIRIS Digiware systeem vormt een concentraat van technologische innovaties en zorgt voor een revolutie in de wereld van het bewaken door een echte installatieflexibiliteit te combineren met het gemak van aansluiting en configuratie.
Dankzij deze innovaties, ondersteund door ongeëvenaarde precisieprestaties en functies, is DIRIS Digiware de meest effectieve oplossing voor het tellen, meten en bewaken van de kwaliteit van elektrische energie voor elke industriële of commerciële site.

MODULYS GP : Houd uw IT-infrastructuur altijd up-to-date, zelfs bij onvoorziene vermogensontwikkelingen

MODULYS GP is de innovatieve nieuwe generatie modulaire UPS die tegemoet komt aan de vraag van IT-infrastructuren om de beschikbaarheid te maximaliseren, de kosten laag te houden en te voldoen aan elke toekomstige vermogensontwikkeling.
Ontworpen en gefabriceerd in Europa, garandeert MODULYS GP absolute businesscontinuïteit en verschaft flexibiliteit aan de IT-infrastructuur om te voldoen aan capaciteit op korte en lange termijn vereisten in combinatie met een kosteneffectieve en snelle implementatie.

 

ATyS M: de oplossing in bronomschakeling die veiligheid en prestaties combineert

De Socomec change-over switching toestellen verzekeren een vermogensaanvoer door veilige omschakeling van een onstabiele of normale bron die wegvalt naar een noodnet. De snelle omschakeling garandeert een verminderde blackout tijd en de hiermee gepaard gaande kosten. Het integreren van omschakeling en controle in één enkel product laat toe hoge prestaties te combineren met eenvoudige installatie.
Ontdek het volledig gamma van omschakelaars, van 40 tot 160 A